top of page

Om oss i Svenkerud Event

team med event planleggere

Vi er et team på tre personer som i flere år har utviklet ulike event-konsepter og har den store glede av å tilby dette til din bedrift fra 2024. Dette er noe vi gjør på fritiden vår, og vi brenner for å påta oss oppdrag der vi kan utgjøre en forskjell. I hovedsak tilbyr vi arrangementene på gården vår Svenkerud Østre, men vi kan også i enkelte tilfeller stå for arrangementet på "ditt" hjemsted.

Teamet 

mann med brunt hår hos svenkerud event

Jørn

Jeg vil være prosjektansvarlig for deres arrangement.  Jeg har ca 20 års erfaring som arrangør av ulike typer konsepter og brenner spesielt for å utvikle det "perfekte" arrangement. 

dame med lyst hår hos svenkerud event

Hedvig

Jeg vil være vertinnen for arrangementet og har hovedansvaret for event-designet.  Jeg har over 20 års erfaring fra service-bransjen, og brenner spesielt for at du som kunde skal føle deg velkommen og godt ivaretatt. 

mann med blondt hår hos svenkerud event

Jan

Jeg er teamets "masterchef" og baransvarlig. Jeg brenner for detaljer i gjennomføringen, samtidig som jeg er nysgjerrig av natur og hele tiden søker å finne nye mat- og drikke sammensetninger.

Noe du lurer på?

Vi står klar til å planlegge og gjennomføre ditt neste event.

Hvordan vi jobber

01

Det første vi gjør er å avklare ca antall deltakere, dato og konsept sammen med deg som kunde. 

Konsept

02

Etter å ha blitt enig om konsept lages det et endelig tilbud som beskriver innholdet mer detaljert. Dette leder til slutt til en ordrebekreftelse.

Tilbud/ordre

03

Vi starter så på selve detaljplanleggingen. Vi legger stor vekt på å gi deg som kunde en helhetlig opplevelse og vi tilpasser utsmykning og øvrige detaljer for å sette selve prikken over i'en for ditt event.

Planlegging

04

Vi gjennomfører ditt event fra a-å på en dedikert og sømløs måte. I etterkant av eventet setter vi stor pris på din tilbakemelding.

Gjennomføring
bottom of page