top of page

Vi tilpasser ditt event

bålpanne på svenkerud gård

Detaljfokus

Vi brenner for å lage god stemning og tenker på de små detaljene for å løfte nettopp ditt event.

oppdekket bord til event

Partytelt og låve "i ett"

Vi setter som oftest opp partytelt inntil festlokalet i låven og kan kombinere bespisning, mingling og dansegolv i ulike soner. Vi har fått tilbakemelding på at dette gir en svært intim og stemningsfull ramme.

Rustikk oppdekking med benker, lammeskinn, ølkrus

Rustikk uttrykk

Vi kan dekke opp med et rustikk uttrykk med benker og lammeskinn som sitteunderlag. Passer til de mer uformelle konseptene og ølfestival/oktoberfest.

Vi tilpasser ditt event

Klassisk oppdekking med bord, stoler, hvit duk og stettglass

Klassisk uttrykk

For fine-dining, vinsmakinger etc dekker vi som ofte opp med et klassisk- og stilrent uttrykk med hvit duk og stettglass. 

Våre konsepter

Det er når vi utvikler unike konsepter at vi virkelig får vist hva vi står for. For oss står mat, drikke, musikk og god stemning i førersetet og her kan du lese mer om hva vi er spesielt opptatt av. 

Mat- og drikke konsepter

Vi har utviklet flere ulike konsepter innenfor mat- og drikke som vi tror vil falle i smak.

 • Vi brenner generelt for gode mat- og drikke opplevelser - og gjerne med en ny vri. Her kommer vi med forslag til meny etter samtale med deg som kunde. En stor fordel er at vi tar et fast påslag for vin per flaske, dvs at "dyre" viner blir "billige"

  Svenkerud Event tilbyr svært gunstige priser for "dyre" viner
 • Vi har utviklet et øl-festival konsept med rustikk mat og en utfyllende øl-meny.

 • Vi dekker til på langbord og lager tradisjonell oktoberfest. 

 • Vi har utviklet flere konsepter med vinsmaking. Eksempler kan være ulike druer, "Italia rundt", forskjellen på musserende viner etc. Konsept avklares med kunde. En stor fordel er at vi tar et fast påslag per flaske uavhengig av innpris. Det gjør at "dyre" viner blir relativt rimelige. Vi gir dere også alkoholfrie alternativer.

 • Når vi kan kombinere mat- og vin er vi virkelig i vårt ess. Her vil vi la dere få smake hvordan råvarer av mat påvirker vinvalg. Vi har konsepter fra enklere fingermat til inntil 5-retters fine-dining konsepter. Også her vil dere kunne få smake på virkelig gode viner med samme påslag per flaske som rimelige viner. Vi gir dere også her alkoholfrie alternativer.

 • Vi kan lage ulike barkonsepter tilpasset ditt event.

  Svenkerud Event kan utvikle egne barkonsepter for hvert event
headset på et miksebord på et event

Musikkonsepter

Vi brenner for å sette musikk til ditt arrangement som bidrar til "den gode stemningen"

 • Vi fikser kveldens spilleliste avhengig av tema. Spillelisten skal bidra til god stemning gjennom hele kvelden, fra ankomst, bespisning, mingling etter mat og evt på dansegolvet.

  Tilpasset spilleliste for oktoberfest hos Svenkerud Event
 • Vi kan tilby en mer dynamisk musikkveld med DJ etter matservering. En god DJ skal kunne "sense stemningen" og kunne gjøre tilpasninger løpende. 

 • Vi har god erfaring med å legge inn ulike musikkleker for å booste stemningen. En sikker vinner er å dele inn i lag og ha en uhøytidelig underholdning.

  Svenkerud Event kan arrangere musikk-leker
 • Vi sørger for at alt av audio og video (AV) utstyr er tilpasset deres event. Vi er i besittelse av utstyr til de fleste behov selv og har i tillegg avtaler med tredjeparter for mer avanserte behov. 

  Svenkerud Event holder alt av nødvendig audio og video utstyr til ditt event

Unik beliggenhet, flott utsikt

Vi tilbyr arrangementene i all hovedsak på en gård som ligger 8 km nordøst for Hamar sentrum med under 10 min kjøring fra E6. Gården har stort uteareal til aktiviteter, ligger helt skjermet til og har en flott utsikt mot Mjøsa og omland. Festlokalet er i låven og har tømmervegger.

Eventdesign; hvor alt er tenkt på

Sablering av musserende vin ved ankomst

Vi brenner for å gjøre det lille ekstra for dere som gjester. Vi pynter i klassisk- eller i mer rustikk stil avhengig av konsept. Vi har bord, stoler, benker, ståbord som vi kombinerer på best mulig vis. Vår fleksibilitet og fokus på detaljer skiller oss nok fra mange andre.

Noe du lurer på?

Vi står klar til å planlegge og gjennomføre ditt neste event.

bottom of page